Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.NYHEDSBREV  marts  2009 (nr. 29)

 

Web-adresssewww.argonaftes.dk

E-mailadresseargonaftes@mail.dk

Gironummer: 5737540

Bestyrelsen:            
Formand:

Vasilis

Stefanou

35816852

Næstform.:

Lisbeth

Grafmøller

32585751

Kasserer:

Jytte

Andersen

46731708

Sekretær:

Janne

Frausing

60651022

Medlem:

Lone

Bang

26139368

Suppleant:

Birthe Leth

Nielsen

39625250

 

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.

Kære medlem 

Så er det tid for Argonaftes program for arrangementer frem til sommeren. Mere om det om lidt.  

For først må de, der ikke deltog i årets sammenskudsgilde i januar lige ærgre sig, for vi havde en skøn og rigtig hyggelig aften med flot fremmøde, god mad, musik og masser af dans. 

Generalforsamlingen blev holdt i restaurant Kretas selskabslokale (Jyllingevej) med stort fremmøde og hyggelig stemning – og masser af flotte præmier til bankospillet.

Beretningen for 2008 kommer på Argonaftes hjemmeside, og mødereferatet er vedlagt dette nyhedsbrev. Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig som hidtil – posterne fremgår af brevhovedet. På generalforsamlingen blev udtrykt ønske om flere fester – det har bestyrelsen taget til efterretning og holder fest ifm. Vasilis’ dansekursus med Thanassis Mpeas i maj – læs mere nedenfor. 

Den græske ambassadør oplyser, at den græske nationaldag vil blive fejret i Immaculata Kirke (Sct. Joseph Søstrene), Strandvejen 91, Østerbro den 22. marts kl. 12.15. Og den 24. marts kl. 16-17.30 åbner ambassadøren dørene på Sigridsvej 16 i Hellerup. Vel mødt! 

Vasilis goodbyeparty bliver afholdt søndag den 5. april på restaurant Akropolis.

Den 16.-17. maj har Vasilis inviteret Thanassis Mpeas til at holde danseseminar på Bellahøj Skole, lørdag kl. 11-17 og søndag 9.30-14.30. Pris for hele weekenden er 380 kr. Info og tilmelding hos Vasilis. Efter lørdagens kursus holder vi fest på restaurant Akropolis med musik og dans. 

Program frem til sommeren (i parentes bemærkes, hvem der står for pgl. arrangement):

læs mere om Argonaftes’ arrangementer på næste side 

Venlige hilsner

Bestyrelsen, marts 2009


 


 

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.------------------------------  SIDEN SIDST  ------------------------------

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. 

---------------------  KOMMENDE ARRANGEMENTER  ----------------------

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.invitér gerne venner og familie 
 
 

TEATER: YAMAZ!

Lørdag den 2. maj kl. 17 på Caféteatret, Skindergade 3, Kbh K. Billetprisen er 100 kr. for medlemmer og 120 kr. for ikke-medlemmer. Vi mødes kl. 16.30 i forhallen. Det er efter først-til-mølle-princippet - tilmelding senest den 22. marts til Janne på sms til 60 65 10 22 eller e-mail til mumimy@yahoo.dk.

Efter teaterstykket går vi ud og spiser, hvor foreningen giver et glas vin/vand/øl til medlemmerne. 

YAMAZ! er en absurd og grotesk komedie om omgangsformer, ensomhed og tabte lidenskaber.

To danske familier holder sommerferie på en græsk ø. De kender ikke hinanden, og de vil egentlig også helst være fri for at komme til det. Men tilfældet vil at de hele tiden ramler ind i hinanden. De tilfældige møder med small talk ved swimmingpoolen og på den lokale taverna udvikler sig i en retning, ingen af dem kunne have forestillet sig. Og kulminerer en aften ingen af de fire har lyst til at blive mindet om næste morgen….

 
 
 

FEST

Lørdag den 16. maj kl. 19 (efter Thanassis’ dansekursus) afholder Argonaftes fest på restaurant Akropolis på H.C. Ørstedsvej, Frederiksberg. Musikere spiller op til dans fra kl. 21. For at arrangementet kan holdes, skal vi være mindst 20 spisende deltagere. Ud over mad og drikkevarer betaler medlemmer 80 kr./ikke-medlemmer 100 kr. Tilmelding til Vasilis ifm. med tilmelding til dansekurset.

 
 
 

PICNIC I FREDERIKSBERG HAVE

Søndag den 14. juni er vejrguderne med os, for vi skal på picnic og ud at ro på de hyggelige kanaler. Medbring mad til den fælles buffet, drikkevarer til eget brug og har du et sjovt spil, så tag det med. Du behøver ikke tage tallerken osv. med, da der vil være engangsservice. Argonaftes betaler leje af både. Vi mødes ved hovedindgangen på Pile Allé kl. 12. Tilmelding senest 31. maj til Lone på sms til 26 13 93 68 eller på e-mail lone57@forum.dk.

 
 

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.