Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. NYHEDSBREV marts  2010 (nr. 31)  

Web-adresssewww.argonaftes.dk

E-mailadresseargonaftes@mail.dk

Gironummer: 5737540

Bestyrelsen:            
Formand:

Vasilis

Stefanou

35816852

Næstform.:

Lisbeth

Grafmøller

32585751

Kasserer:

Jytte

Andersen

46731708

Sekretær:

Janne

Frausing

60651022

Medlem:

Lone

Bang

26139368

Suppleant:

Birthe Leth

Nielsen

39625250

 

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.  

Kære medlem   

        

Først af alt: Velkommen til nye medlemmer. 

Siden sidste nyhedsbrev har vi været på en hyggelig juletur i Tivoli (mmmh lækre æbleskiver og gløgg), vi er blevet vist rundt i DR Byens nye koncerthus, hvor vi så og hørte om koncertsale og studier, vi fik den græske gruppe LyrAvlos til Danmark – de afholdt tre koncerter, hvor også Argonaftes optrådte med dans; især koncerten på Nationalmuseet var en kanonsucces, og sidst men ikke mindst har vi afholdt den årlige generalforsamling. Sammenskudsgildet i starten af marts måtte vi desværre aflyse, da vi ikke kunne finde egnede lokaler. 

Nu kan du så glæde dig til at lære squaredance den 21. april, se Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke den 24. maj, og så er der Kulturhavn 6.-8. august. Læs mere om herom på næste side. 

Årets generalforsamling blev afholdt på den hyggelige restaurant Kreta på Jyllingevej; der var endnu en gang et flot fremmøde. Referatet er vedlagt, så du kan læse, hvad der blev gennemgået på mødet, og næstformandens beretning findes på hjemmesiden. Det legendariske bankospil afsluttede dagen – vi håber ikke, vi generede de andre gæster med de utallige BANKO!! råb – nogle gik tomhændede derfra og andre med fulde poser. 

Bestyrelsen har konstitueret sig som hidtil – de enkeltes poster fremgår af brevhovedet ovenfor.

Har du ikke fået betalt dit kontingent for i år, så husk at få det gjort – girokort blev udsendt med nyhedsbrevet i november. Vær opmærksom på, at evt. udmeldelse ikke sker ved at lade være med at betale – kontakt kassereren eller send en mail til Argonaftes.  

Vi er rigtig glade og stolte over, at det lykkedes os at få LyrAvlos til at afholde koncerter i Danmark. En stor og varm tak til Den Græske Ambassade for støtte og økonomisk tilskud og ligeledes tak til de andre sponsorer: Lærerforeningen på Roskilde Tekniske Skole samt restauranterne Akropolis, Ellas og Le Pavé. 

Den græske nationaldag den 25. marts bliver i år ikke fejret offentligt af den græske ambassadør. Den Græske Forening fejrer dagen på Værebro Skole med en fest den 10. april. 

Fredag den 16. april kl. 19.30 afholder Vasilis afdansningsfest på Restaurant Siesta i Glostrup. Tilmelding hos Vasilis.

Venlige hilsner

Bestyrelsen, marts 2010 

         ---------------------  KOMMENDE ARRANGEMENTER  ----------------------

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. invitér gerne venner og familie 
 
 
 

SQUAREDANCE

Onsdag den 21. april på Bellahøj Skole, Aulaen kl. 19-21. Vestegnens Square Dance stiller op med 2 undervisere (evt. 4), som vil lære os forskellige lette og lidt sværere danse. Vi skal danse kvadrille-, række- og kredsdanse. Find danseskoene frem og mød op til en sjov danseaften i godt selskab.

Tilmeldingsfrist mandag den 12. april på Argonaftes mail eller sms til Janne 60 65 10 22.

Pris medlemmer 25 kr., ikke-medlemmer 50 kr. 
 
 

VIKINGESKIBSMUSEET og ROSKILDE DOMKIRKE

Mandag den 24. maj (pinse). Grækenland har skibet Argo, Danmark har Havhingsten, Roskilde Domkirke er med på Unescos liste over verdens umistelige kulturarv, og Argonaftes er en unik forening med de bedste medlemmer og de hyggeligste arrangementer. Lav dig derfor en lækker madkurv og tag med på denne tur til Roskilde, hvor vi besøger Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke og spiser vores medbragte frokost sammen (dog kan vi kun få et kig ind i kirken, hvis der ikke er kirkelige handlinger den dag).

Transport: vi mødes på Hovedbanegården ved 10-tiden. Køreplanen gælder pt. kun til 10. maj, så præcis afgang vil senere blive meddelt de tilmeldte. Der er bus fra Roskilde Station til museet. 

Tilmeldingsfrist fredag den 14. maj på Argonaftes mail eller sms til Janne 60 65 10 22.

Pris entréer: medlemmer 0 kr., ikke-medlemmer museum 60 kr. (børn til og med 17 år gratis) og kirken 25 kr. (børn 15 kr.). Hertil kommer udgift til tog/bus.

www.vikingeskibsmuseet.dk og www.roskildedomkirke.dk 
 
 

KULTURHAVN

6.-8. august på  Islands Brygge. Årets Kulturhavn på Islands Brygge afholdes 6. – 8. august. Argonaftes er tilmeldt til at optræde med dans igen i år, og ønsker du at være med på de skrå brædder, så kontakt Lone på mobil 26 13 93 68. Husk at det er vigtigt at møde op, når der øves – første gang er på Rødkilde Skole søndag den 14. marts 15.30-17. www.kulturhavn.dk 

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.  

          Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.