Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. NYHEDSBREV  november  2009 (nr. 30)

 

Web-adresssewww.argonaftes.dk

E-mailadresseargonaftes@mail.dk

Gironummer: 5737540

Bestyrelsen:            
Formand:

Vasilis

Stefanou

35816852

Næstform.:

Lisbeth

Grafmøller

32585751

Kasserer:

Jytte

Andersen

46731708

Sekretær:

Janne

Frausing

60651022

Medlem:

Lone

Bang

26139368

Suppleant:

Birthe Leth

Nielsen

39625250

 

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.  

Kære medlem  

Her er så det længe ventede nyhedsbrev   Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.  

Fra vor webmaster meddeles det, at der nu er lagt videoer på hjemmesiden. 

Vi vil her præsentere Argonaftes arrangementer det næste halve års tid.

Vi slutter 2009 af med en Tivoli-juletur i december og i januar 2010 starter vi året op med en rundvisning i DR Byens nye koncerthus (NB! hurtig tilmelding) og så følger det enestående arrangement med den græske gruppe Lyravlos!! - læs om dette på vedlagte opslag – du og dine kan gratis opleve dette på Nationalmuseet. I februar er det tid for den årlige generalforsamling med punch, fastelavnsboller og bankospil. I marts planlægger vi at afholde vort legendariske sammenskudsgilde med levende græsk musik, men vi har problem med at finde lokaler – har du kendskab til en mulighed, må du meget gerne give besked på Argonaftes’ mail eller til et bestyrelsesmedlem. Og så planlægger vi, at du kan lære squaredance i april og komme til Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke i maj. 

- her får du lige en oversigt over datoerne til din kalender (læs mere om arrangementerne, tilmelding mv. på næste side): 

13/12 Tivoli  5/3 Sammenskudsgilde

  9/1 Koncerthuset april Squaredance

24/1 Lyravlos på Nationalmuseet maj Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke

14/2 Generalforsamling  

Til generalforsamlingen er indkaldelse og girokort til indbetaling af kontingent vedlagt. Kontingent er fortsat 175 kr., 125 kr. for andre medlemmer af husstand og børn under 18 er 50 kr. For at gøre det lidt nemmere, er det anført på det tilsendte girokort, hvad du skal betale. Regnskabet udsendes via e-mail, når det er klar i det nye år (alm. post til de, der ikke har oplyst e-mail). Find gerne sponsorpræmier til bankospillet. 

Vasilis planlægger at afholde en rejse KBH-Athen-Delfus-Ioanina-Paxus-Thessaloniki-KBH 29/3-7/4 2010. Det forventes at koste 900 EU (ophold/trp.) dertil kommer flybillet. Minimum 12 personer. Kontakt Vasilis for oplysninger om denne skønne og spændende tur. 

Venlige hilsner

Bestyrelsen, november 2009

 

         ---------------------  KOMMENDE ARRANGEMENTER  ----------------------

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. invitér gerne venner og familie 
 

TIVOLI  juletur

Søndag den 13. december kl. 16 ved Tivolis hovedindgang. Vi går rundt i den skønne julepyntede forlystelsespark. Argonaftes giver gløgg og æbleskiver til medlemmerne - ikke-medlemmer er velkomne til at deltage, men betaler selv. Alle betaler selv entré til Tivoli. Tilmelding senest den 10. december til Janne på sms 60 65 10 22 eller e-mail jannemalene@gmail.com.  

RUNDVISNING I DR BYENS KONCERTHUS

Lørdag den 9. januar kl. 14. Vi mødes kl. 13.45. Pris 50 kr. medlemmer, 115 kr. ikke-medlemmer (normalpris er 100 kr. pr. person + 15 kr. gebyr). Bagefter går vi ud og spiser.

NB!!! Dette er vores plan, men vi venter stadig på svar fra DR om rundvisning er mulig den dag – det kan være, at der er koncert eller der afholdes prøver, hvilket er en hindring for rundvisning. Så derfor sender vi yderligere info ud snarest muligt via mail (alm. post til de uden mail). Men meld dig til allerede nu til Janne på sms 60 65 10 22 eller mail til jannemalene@gmail.com, så vi ved hvor mange billetter, vi skal købe (husk at meddele navn og antal medlemmer/ikke-medlemmer). 

KONCERT MED LYRAVLOS

Søndag den 24. januar kl. 14 på Nationalmuseet. Gratis entré for alle. Gå ikke glip af denne unikke koncert med disse dygtige musikere, høre om alle de interessante antikke instrumenter og se Argonaftes’ dansegruppe optræde. Se vedlagte opslag. 

GENERALFORSAMLING

Søndag den 14. februar kl. 16.30 på restaurant Kreta (selskabslokalet på 1. sal). Mød op og deltag i vor hyggelige generalforsamling. Nyd Lisbeths skønne punch og friskbagte fastelavnsboller – og vind bankopræmier! Se vedlagte indkaldelse. 

SAMMENSKUDSGILDE

Fredag den 5. marts kl. 19.00. Men hvor?? hjælp gerne med at finde lokaler, hvor vi kan spise den sammenbragte buffet, hygge os og danse til den levende græske musik. Mere herom senere. 

SQUAREDANCE

April. Når nu vi er så dygtige udi græske danse, så må vi prøve noget andet, nemlig squaredance. Mere herom senere. 

VIKINGESKIBSMUSEET og ROSKILDE DOMKIRKE

Maj. Grækenland har skibet Argo, Danmark har Havhingsten, og Roskilde Domkirke er med på Unescos liste over verdens umistelige kulturarv. Vi dykker ned i historien. Mere om turen senere. 
 

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede. Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.

VI SES